Stillingen er organisert i Enhet for psykisk helsearbeid og rus. Enheten er satt sammen som et tverrfaglig team. Psykolog vil være nærmeste samarbeidspartner til denne stillingen.

Sentrale arbeidsoppgaver

• Individuelle samtaler
  • Mestringsgrupper, KID kurs.
  • Veiledning av støttekontakter
  • Systemisk bruker – og pårørende arbeid, herunder barn som pårørende, pårørendegrupper o.a.
  • Tverrfaglig arbeid med andre enheter i Familiens hus

Krav til kvalifikasjoner:

• Offentlig godkjent sykepleier med videreutdanning i psykisk helsearbeid
  • Tilleggsutdanning i kognitiv terapi, eventuelt gruppeterapi, eventuelt relevant mastergrad
  • Førerkort klasse B

• Personlige egenskaper som selvstendighet, fleksibilitet, ryddighet, lojalitet samt stor arbeidskapasitet blir vektlagt.
  • Det er ønskelig med veilederkompetanse.

Vi kan tilby en selvstendig og spennende stilling i et godt arbeidsmiljø i en organisasjon i endring.

Tilsetting skjer på de vilkår som fremgår av gjeldende lover og avtaler.  God pensjonsordning i KLP.

Lønn etter avtale

For nærmere informasjon om stillingen, kontakt enhetsleder Helen Bakken Baadsvik telefon 404 67 945

SØKNADSFRIST: 15.august 2017

Søk elektronisk her

Attester og vitnemål medbringes ved et eventuelt intervju.

I henhold til ny offentlighetslov gjøres det oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli gjort offentlig.