Enebakk kommune har rikelig med urmuligheter. Om du vil utforske nye steder, kan www.norgeskart.no være et nyttig sted å starte turplanleggingen.

Kartet viser bl.a. hvor det er tur-ruter, om det er parkeringsplasser i nærheten, og om stedet er tilrettelagt med f.eks. benker/bord, bålplass og brygge.

S 3biyUceZaeNco 0Hupn 1dSaXBMhkkTIT 7xqP 6otH 9gSwJAN 67N 4120fe 0iZQTv 0gn 9QX kcm 5Oi 5QZnUXWk 8V 3d 52FRAP 8v 6F  6HQ 4qUcm 5fAAAAAElFTkSuQmCC

Kart fra www.norgeskart.no som bl.a. viser topper og parkeringsmuligheter.

Kommunen har også foretatt en kartlegging av åtte populære friluftsområder + deler av tettstedene Ytre Enebakk og Flateby, for å registrere tilgjengeligheten for rullestolbrukere og synshemmede i disse områdene. For å få oversikt over tilgjengelighet, så velges temakartet «tilgjengelighet».

x 98bE 2YQ 2IttgAAAABJRU 5ErkJggg==
Kart fra www.norgeskart.no med registrering av tilgjengelighet.