Dans:

Marita Helen Hansen.jpgMarita H. Hansen
E-post: hhmarita@gmail.com
Tlf.: 900 78 260

Marita Helen Hansen er utdannet dansepedagog fra Den Norske Balletthøyskolen i 2007 og har siden den tid jobbet som danser, skuespiller, koreograf og pedagog. Hun har vært med i oppsetninger som Kaptein Sabeltann, Peer Gynt og Hakkebakkeskogen, tv-program som Melodi Grand Prix, Idol, Vg lista, LIp Sync Battle og Norske Talenter. Hun har koreografert musikaler som f.eks Oliver Twist, Snødronningen og Rockeulven. Marita har også lang erfaring innen undervisning og har undervist barn og unge i over 14 år.

Hun har fokus på mestring og utvikling, at gøy skal være både gøy og lærerikt samt at alle skal bli sett og hørt like mye.

Hedda-Sofie - Utsnitt.jpgHedda-Sofie Nilsen
E-post: hedda-sofie@hotmail.com
Tlf.: 936 65 140

Hedda-Sofie Nilsen har en bachelor i jazzdans med pedagogikk fra Høyskolen Kristiania. Hun er opprinnelig fra Harstad og har tidligere gått danselinjen på Follo folkehøgskole. Hun har undervist både barn og unge i ballett, dansemix, jazz og musikal.

Her på kulturskolen underviser Hedda i jazz, dansemix og hip hop. Hun er spesielt opptatt av at alle elevene skal føle seg trygge i timen, slik at de kan utvikle seg som dansere samtidig som de opplever glede og mestring.

 

Visuell kunst:

Marianne Kongevold 2020Marianne Kongevold - Visuell kunst
E-post
Tlf.: 458 81 975

Marianne har jobbet i Kulturskolen siden 2009 og kommer fra Ytre Enebakk. Hun har utdannelse fra Umeå kunstskole og Kunsthøgskolen i Oslo. Hun jobber som kunstlærer på YES og i Kulturskolen.

Ved siden av læreryrket jobber Marianne som utøvende kunstner i billedkunst, primært trykk og maleri.

Viggo KarlsenViggo Karlsen - Visuell kunst og knivmaking
E-post
Tlf.: 917 50 769

Viggo jobber som kunst- og håndverkslærer ved Mjær ungdomsskole, og har jobbet i Kulturskolen siden oppstarten i 1998. Han er opprinnelig Gryllefjærding, og har en spesiell forkjærlighet for hav og natur.
Viggo har fagbrev som møbelsnekker og er utdannet kunst- og håndverkslærer ved Notodden lærerskole.
Ved siden av læreryrket jobber Viggo med grafikk og visuell kunst, samt som rammemaker.

Musikk:

Amalie Haugen Øvstedal - Sang
E-post: amalieoevstedal@gmail.com
Tlf.: 988 40 807

Sidsel KvitvikSidsel Kvitvik - Sang
E-post: sidsel.kvitvik@enebakk.kommune.no
Tlf.: 942 44 689

Sidsel Kvitvik er utdannet klassisk sanger, sangpedagog, musikklærer og dirigent fra Norges musikkhøgskole i Oslo og fra Musikkvitenskapelig institutt i København.

Som barn og ungdom har hun hatt en sterk tilhørighet til kormiljøet i Bodø og hun brenner for korsang og det gode miljøet rundt det å synge sammen. Som sanger og pedagog er hun allsidig og underviser i de fleste sjangre. I tillegg til enkeltundervisning i sang, dirigerer hun 2 barnekor i Enebakk, Flateby barne- og ungdomskor og SFO-koret på Ytre Enebakk skole.

 

Stian Alexander Olsen (2).jpgStian Alexander Olsen - Piano

Stian Alexander Olsen er utdannet pianist og pedagog med mastergrad fra Norges Musikkhøgskole.

Etter studiene har han engasjert seg i utdanning av unge musikere, både gjennom sitt virke som pianolærer og som akkompagnatør.

Stian Alexander har også en aktiv karriere om frilans pianist, med opptredener på Den Norske Opera og Ballett, Universitetes Aula, Jørn Hilme-stemnet m.fl.
 

Herman Olsson.jpgHerman Gautefall Olsson - Rytmisk piano, band og musikkteknologi
E-post: herman.olsson@enebakk.kommune.no
Tlf.: 993 09 574

Herman er utdannet som rytmisk musiker og musikkpedagog fra Universitet i Agder hvor han ble ferdig med en mastergrad i 2022. Han har jobbet som frilans musiker og lydtekniker, i tillegg til å ha vært musikkpedagog i flere år.  

Herman har en bredd erfaring som utøvende musiker og har kompetanse innen en rekke ulike sjangere og stilarter. På siden av å jobbe i kulturskolen jobber han også som musikklærer på Ytre Enebakk Skole og som pianolærer på Oslo Pianoskole.  

Herman har selv gått på kulturskole, og synes derfor det er veldig gøy å kunne formidle og skape musikkglede for barn og unge i kulturskolen. Herman underviser i piano og i musikkteknologi.

 

Svein VoldSvein Vold - Gitar
E-post
Tlf.: 413 31 496

Svein Vold en klassisk gitarist, utdannet musikkpedagog ved Agder Musikonservatorium, med mastergrad i musikkvitenskap (jazzanalyse) fra Universitetet i Oslo og Veiledningspedagogikkfra Høgskolen i Agder.

Han har mer enn 30 års erfaring med undervisning, hovedsakelig i kulturskole og videregående skole, men også musikkonservatorium, offentlig grunnskole og Steinerskole. Han har vært kulturskolerektor i ti år, og dessuten utøvende musiker i mange år både innen klassisk musikk og jazz.

Svein har vært ansatt som gitarlærer i Enebakk Kulturskole siden 2013, og  legger som pedagog særlig vekt på at repertoar og undervisningsmetode skal tilpasses den enkelte elev. 

Olav Renolen AasbøOlav Renolen Aasbø - Gitar
E-post
Tlf.: 934 45 525

Olav Renolen Aasbø er utdannet musikkpedagog ved Norges Musikkhøgskole, med gitar som hovedinstrument.
I tillegg til gitar spiller han piano, trekkspill, banjo, dobro og pedal steel guitar, og har i perioder undervist i flere av disse instrumentene. han har også spilt i en rekke band innenfor sjangrene metal, folkrock, jazz og country.

Han har vært ansatt i Enebakk Kulturskole fra 2010, og underviser også i musikk ved Mjær ungdomsskole. 
Undervisningen tar utgangspunkt i et bredt spekter av sjangre, og tilpasser seg elevens nivå og ønsker.

Heidi Karlsen Svansrud - Portrett.jpgHeidi Karlsen Svansrud - Trompet
E-post
Tlf.:

Heidi er oppvokst i Røyken, og har i sin oppvekst spilt i Røyken skoles musikkorps. Hun har musikkpedagogisk utdannelse fra høyskolen i Stavanger, og en mastergrad i utøvelde trompet fra Norges musikkhøgskole. I dag er hun bosatt på Mortensrud i Oslo, og jobber i tillegg til Enebakk kulturskole, i Drammen kulturskole og i Nordre Follo kulturskole.

Pål Kragstad - Portrett.jpgPål Kragstad - Trombone og dyp-messing (baryton og tuba)
E-post
Tlf.:

Pål Kragstad er fra Østensjø i Oslo, og etter et år i Gardemusikken startet han sin utdannelse ved Universitetet i Stavanger før reisen gikk til Det Jyske Musikkonservatorium i Århus. Pål har jobbet som frilans-musiker i militærkorps og orkester i hele landet, og underviser til daglig elever i korps og kulturskoler på Østlandet. Han er fast medlem i Oslo Messingkvintett.​

 

Norvald NikolaisenNorvald Nikolaisen - Slagverk
E-post
Tlf.: 959 69 590

Norvald har jobbet i kulturskolen siden høsten 2016 og underviser i slagverk. Han er utdannet musiker og musikkpedagog fra Universitet i Tromsø og Norges Musikkhøgskole. 

Han har bakgrunn som utøvende trommeslager i en rekke band og musikkprosjekter innenfor mange ulike sjangere. Ved siden av å jobbe i kulturskolen jobber han også som musikklærer på Ytre Enebakk skole. 

Som slagverkelev vil du ha mulighet til å lære både trommesett og melodisk slagverk.

Sivert Skavlan - Portrett.pngSivert Skavlan - Treblås
E-post
Tlf.:

Sivert Skavlan kommer opprinnelig fra Snåsa i Trøndelag og har utdannelse fra Högskolan för scen och musik, Göteborg, samt Nord universitet. Sivert spiller blant annet saksofon, fløyte, klarinett og cello. Han er utdannet folkemusiker, men jobber med alle mulige sjangre, fra pop/rock via jazz til klassisk musikk. De siste årene har han jobbet som lærer i ulike kulturskoler og på en videregående skole med musikklinje, i tillegg til å være aktiv som frilans musiker i både faste ensembler og enkeltoppdrag.

 

 
 
 

Rektor:

Trond NilsenTrond Nilsen
E-post
Tlf.: 918 66 426

Trond Nilsen startet som rektor for Enebakk Kulturskole i desember 2019.

Han kommer fra Kristiansand og er utdannet musiker, musikkpedagog og dirigent fra Universitetet i Stavanger, Musikkhøyskolen i Gøteborg og Norges musikkhøyskole.

Etter mange år som utøver og lærer har Trond dreid hovedvekten av sin virksomhet mot administrasjon og ledelse i kulturfeltet og før han kom til Enebakk var han rektor for kulturskolen i Rakkestad kommune i 4 år.

Trond har som hovedfokus i Enebakk at flere skal få oppleve kulturskolen og dens fine tilbud. Målet er at alle barn og unge som ønsker det skal oppleve magiske øyeblikk og utviklende mestringsfølelse i relasjon med trygge profesjonelle lærere i kunstfagene.