Tirsdag ettermiddag 20. august arrangerer Etablerertjenesten i Akershus og Enebakk kommune gründercafé,
Hallvard Grindheim - Mitsubishi Electric - gründercafé - foto priv.nærmere bestemt hos Mitsubishi Electric på næringsområdet Gran i Ytre Enebakk.

Der vil daglig leder for Mitsubishi Electric Norge, Hallvard Grindheim (46) fra Ski fortelle om sine erfaringer som gründer og hvordan han har gått frem fra oppstart til å bygge en solid bedrift som i dag omsetter for flere hundre millioner kroner.

Grindheim vil presentere Mitsubishi Electric og snakke litt om motivasjon, hvordan utfordringer kan løses og han vil gi tips og inspirasjon til hvordan du kan lykkes i å starte ny virksomhet.

I tillegg kommer advokat Mariann Barlie fra Folloadvokatene i Ski for å snakke om avtalerett. Barlie har juridisk embetseksamen med spesialfag i arbeidsrett og entrepriserett.

Gründercafeen er et ledd i Etablerertjenestens arbeid med å veilede og hjelpe folk som ønsker å starte egen bedrift. Kommunene i Folloregionen – Enebakk, Ås, Ski, Oppegård, Nesodden, Frogn og Vestby, arrangerer høsten 2019 gründercafeer med presentasjon av ulike tema som for eksempel valg av forretningsmodell, etablering, markedsføring, avtalerett og forsikring, og det legges til rette for erfaringsutveksling mellom gründere.

I tillegg til høstens gründercafeer tilbyr Etablerertjenesten i Akershus en rekke nyttige kurs for alle som skal etablere nytt firma – grunnkurs etablering, forretningsmodellering, markedsføring, konseptutvikling og salgsarbeid, der vi tar for oss de mest vanlige spørsmål og problemstillinger knyttet til å etablere egen bedrift.

Uansett hvor du er i prosessen – er du velkommen til å ta kontakt. Tilbudene er gratis. Etablerertjenesten i Akershus er finansiert av Akershus Fylkeskommune og kommunene.

Har du vurdert å starte bedrift? Bli med på en spennende gründerkveld hvor du får inspirasjon, veiledning og mulighet for å bygge nettverk og knytte kontakter som kan hjelpe deg på veien.

Tirsdag 20. august, klokken 18:30 hos Mitsubishi på Gran, Gneisveien 2 D, 1914 Ytre Enebakk. (Google Maps, åpner i nytt vindu).

Velkommen!

(Bilde: daglig leder for Mitsubishi Electric Norge, Hallvard Grindheim. Pressefoto: miba.no