• Grunnet forhøyet smittetrykk i Enebakk den siste uken vil ungdomsskolene settes til rødt nivå fra og med mandag 30.11.2020 til og med fredag 18.12.2020.

Rødt nivå innebærer hovedsakelig endringer i hvor mange nærkontakter elevene skal ha på skolen, noe som igjen vil resultere i endinger i timeplan for enkelte elever. Det vil i løpet av helgen komme en oversikt til hver enkelt klasse om når de skal møte på skolen og hvordan eventuell hjemmeundervisning vil være.

  • Enebakk kommune anbefaler også stopp i breddeidrett for barn og ungdom fra 13 år. Egen beskjed blir sendt til idrettslagene.
  • Organiserte fritidsaktiviteter innendørs er for alle over 13 år anbefales heller ikke. Dette gjelder for eksempel kor, korps, teater, speider, dans og organisasjoner.
  • Kommunen stopper også all kulturskole med fysisk oppmøte for barn og ungdom fra 13 år. Kulturskolen gir egen informasjon til sine elever.

Rådhuset (servicetorget) i Enebakk kommune fortsetter å holde stengt for publikumsbesøk inntil videre. Du kan komme i kontakt med kommunen ved å sende epost til postmottak@enebakk.kommune.no eller ringe servicetorget på telefon 64992000.