"Etter skoletid" avholder før skolestart-aktiviteter for alle på 5. til 7. trinn. Aktivitetene er gratis, innkludert lunsj.

Dager:
Tirsdag 11. august
Onsdag 12. august
Torsdag 13. august

Tid:
Kl. 10:00 - 14:00 alle dager

Sted:
Kirkebygden

Busskort kan hentes hos Kulturtjenesten, Ignaveien 16, eller ved Stranden skole og Ytre Enebakk skole fra mandag 11. august. 

Påmelding:
kultur@eneebakk.kommune.no eller på SMS til 477 97 140
Merk med navn på elev, valgt aktivitet, hvilken dag/dager som er ønsket og telefonnummer til foresatt.

Førstemann til mølla-prinsippet gjelder.

Aktiviteter:

Kunst og håndverksaktiviteter med Marianne Kongevold - Gamle Kirkebygden skole
Marianne KongevoldHer vil det bli male- og tegneoppgaver, såpeboblekunst m.m.

Marianne underviser i visuell kunst i Enebakk kulturskole, og har gjort det i 11 år. Hun jobber også som utøvende kunstner, primært mde malerier og trykk.
Hobbyer er: tegning, maling, gå tur i skog og mark, lese en god bok, tilbringe tid med familie og venner. Utdannelse: Kunsthøgskolen i Oslo

HipHop-verksted med danselærer Sebastian Solem - Kultursalen i Kirkebygden
Sebastian SolemHer vil det bli fokusert på grunnleggende danseprinsipper, hvor elevene vil lære ulike dansetrinn og sette dem sammen til trinnkombinasjoner. Verkstedet vil også ha fokus på tricks og breakdance. Dette er aktivitet som vil bidra til å gi en bedre kroppsbeherskelse og eleven vil få en flott mulighet til egenutfoldelse.

Dansepedagog Sebastian Solem har danseutdannelse fra Universitet i Stavanger og er en allsidig danser, med lang undervisningserfaring i Hip Hop, Jass, ballett og barnedans. Sebastian har også tidligere jobbet som turn- og akrobatikktrener. I tillegg har han blant annet danset for kompaniet "Domogalladance" og vært med i "So you think you can dance" i Polen. 

Gitarkurs med Svein Vold - Gamle Dansesal ved Gamle Kirkebygden skole
Svein VoldHer vil du få mulighet til å lære deg enkle gitargrep og bli kjent med gitaren som instrument. Tilrettelegges i forhold til kunnskapsnivå. Det vil også være kombinert med uteaktiviteter som ballek, gjemsel m.m.

Svein har mer enn 30 års erfaring med undervisning, hovedsaklig i kulturskole og videregående skole, men også musikkonservatorium, offentlig grunnskole og Steinerskole. Han har vært kulturskolerektor i ti år, og utøvende musiker i mange år både innen klassisk musikk og jazz. Som pedagog legger han særlig vekt på at repertoar og undervisningsmetode skal tilpasses den enkelte elev. Svein har vært ansatt som gitarlærer i Enebakk siden 2013.