Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
error_outline
03. juni kl. 15:08

Koronavirus - informasjonstelefon: 940 18 300 - åpen fra kl. 08:30 - 15:00 - Klikk "les mer" for samleside med løpende oppdateringer

Helsedirektoratets publikumstelefon: 815 55 015

Les mer clear

Det oppsto en feil ved henting av tjenestekatalogen.

!!LABEL-FOR-MISSING: forsiden.lede.beskrivelse!!

Frisklivssentralen har tilbud om hjelp til å endre og mestre levevaner. Tilbudene kan inneholde helsesamtale med fokus på livsstilsendring innen områdene fysisk aktivitet, kostholdsendring og tobakkslutt. I tillegg har vi kurs innen livsstilsendring, og lavterskel treningstilbud.

Frislivsresept: Er du over 18 år, bosatt i Enebakk kommune, og har eller står i fare for å utvikle livsstilssykdommer som for eksempel diabetes 2, kols, hjerte- og karsykdommer? Ønsker du hjelp til å endre levevaner? Da er frisklivsresept et tilbud til deg. Vi tilbyr individuelle helsesamtaler. Det kreves ikke henvisning, ta gjerne kontakt direkte med oss. Tilbudet er gratis.

Treningstilbud: Gruppetilbud til deg som ønsker å komme i bedre form.
Aktiviteten er tilpasset deg som har lite treningserfaring og behov for trygghet og tett oppfølging. Gruppene passer spesielt for deg med ulike livsstilsrelaterte utfordringer. Samtidig trenger du ikke være syk eller ha en diagnose for å delta. Dersom du ønsker hjelp til å endre levevaner kan du ta kontakt med oss, uansett om du ønsker å delta på tilbud ved Frisklivssentralen eller ikke. Frisklivssentralen har god oversikt over hva som finnes av tilbud i lokalmiljøet, og kan gi opplysninger om hvor man finner aktivitetene.
Bassenggrupper:
Enhet for rehabilitering og friskliv har bassenggrupper ledet av fysioterapeut for barn og voksne. Har du spørsmål angående påmelding og kriterier for deltakelse i bassenggruppe for voksne kan servicetorget kontaktes på telefon 64 99 20 00.

Kurs knyttet til fysisk aktivitet, kosthold og/ eller tobakkslutt: Kursoversikt over kommende og pågående kurs finnes her.

Kontaktinformasjon til frisklivssentralen

Telefon: 948 85 419 / 64 99 22 31
E-post: frisklivssentralen@enebakk.kommune.no
Facebook: www.facebook.com/enebakkfriskliv

!!LABEL-FOR-MISSING: forsiden.lede.malgruppe!!

Helsefremmende og forebyggende tiltak for alle innbyggere i kommunen, der målet er å forebygge sykdom og fremme helse. Sentralen tilbyr individuelle samtaler og gruppebaserte tilbud. Man trenger ikke å ha en diagnose eller være syk for å delta.

!!LABEL-FOR-MISSING: forsiden.lede.pris!!

Samtaleoppfølging og de fleste av våre treningstilbud er gratis. Kurs og enkelte treningstilbud koster en liten sum.

!!LABEL-FOR-MISSING: forsiden.lede.veiledning!!

Ta kontakt med Frisklivssentralen:

Telefon: 948 85 419 / 64 99 22 31
E-post: frisklivssentralen@enebakk.kommune.no
Facebook: www.facebook.com/enebakkfriskliv

Postadresse: Prestegårdsveien 4, 1912 Enebakk
Besøksadresse: Prestegårdsveien 6, 1912 Enebakk

 

!!LABEL-FOR-MISSING: forsiden.lede.vedlegg!!

Tjenesten oppdatert: 01.01.1970 01:00