Dagene som er satt av er:

  • Tirsdag 27.10, kl. 10.00 - 19.00
  • Onsdag 28.10, kl. 08.30 - 19.00
  • Torsdag 29.10, kl. 08.30 - 19.00

Vi minner om at det i år ikke vil være DROP-IN av smittevernhensyn, men timebestilling.

 

Timebestilling er avsluttet torsdag 22. oktober. Dersom du ikke har fått bestilt time for influensavaksinering i kommunal regi, ber vi deg ta kontakt med din fastlege.

 

 

Organisering og praktisk info

Møt opp på nøyaktig gitt tidspunkt for time, de som vaksineres vil komme i kohorter/grupper. Det er ingen ventesone innendørs. Inngang på Rådhuset er dør med rullestolrampe til høyre for hovedinngangen - FØLG MERKING. Hovedinngangen skal ikke benyttes.

Smitteverntiltak i Kommunestyresalen: Munnbind utdeles og beholdes på hele tiden, regel om avstand (1 meter) må følges, samt bruk av håndsprit. Det må påregnes å bruke ca. 1 time.

Det anbefales lett tøy som gjør det enklere å sette vaksinen på overarmen, eksempelvis t-skjorte/bluse med kort arm.  Minner om at mulighetene for parkering i området rundt Rådhuset kan være begrenset.

HUSK: Du må ikke møte opp til vaksinering dersom du har symptomer på luftveisinfeksjon (hoste, halsvondt, feber, tung pust, redusert allmenntilstand eller sykdomsfølelse).

Det oppfordres til å få satt vaksinen hos fastlege samtidig med ordinær legetime - eller ved ny timebestilling.  Man kan også få satt vaksine på apoteket.