Tirsdag denne uka gjennomførte Etablerertjenesten i Follo den første av en rekke gründercafeer som arrangeres i Follo denne høsten. Dette er et nytt tilbud til etablerere i Folloregionen, hvor fokuset er erfaringsutveksling.

Utover høsten vil det være en café i hver kommune, og alle er hjertelig velkommen til cafeer i andre kommuner enn der de bor. Det blir fokus på forskjellige tema på de enkelte cafeene, slik at det er vel verdt å besøke flere arrangementer. Ikke minst for å høre de lokale gründerne fortelle om sine erfaringer.

I Enebakk var det Hallvard Grindheim (bildet) hos Mitsubishi Electric på Gran i Ytre Enebakk som delte av sin kunnskap. Med 20 års fartstid som bedriftsleder og gründer, høstet han Gründercafé i Enebakk - Hallvard Grindheim, Mitsubishi Electricanerkjennende nikk fra tilhørerne mens han delte erfaringer og gode råd med forsamlingen.

- Vær bevisst på å gi deg selv klapp på skulderen. Som gründer er det ingen andre som gjør det. Ikke vær redd for å gjøre endringer på veien. Du må ha «passion» for det du skal starte med. Det er ikke nok å ha som mål å tjene mye penger, sa Grindheim.

Basert på hvordan Grindheim har lykkes med sin bedrift er det all grunn til å legge vekt på hans råd.

Det er alltid inspirerende å høre på folk som har et virkelig engasjement, og Hallvard Grindheim er blant dem. Det var interessant og spennende å høre hvordan han bevisst trekker frem gode opplevelser fra tidligere yrker og arbeidserfaring, og han formidler med overbevisning hvordan han ønsker at alle skal glede seg til å gå på jobb hos Mitsubishi Electric.

I tillegg til Grindheims foredrag, presenterte advokat Mariann Barlie en gjennomgang av mulige fallgruver og viktige punkter innenfor avtalerett.

Neste gründercafé er på Nesodden 27. august fra kl. 18:30 i lokalene til BiT RiG FiX - Fjellstrandveien 9.
Da vil det blant annet være en presentasjon av viktige punkter innenfor forsikring.

Du kan lese mer og melde din interesse for høstens gründercafeer på Facebook, via arrangementet "Gründercafé i Follo" - https://www.facebook.com/events/350065592559250/

(Bildetekst: daglig leder hos Mitsubishi Electric Norge, Hallvard Grindheim. Foto: Enebakk kommune)