Temakveld om fosterhjem i Ski: Tøft, men verdt det!

Hvert år flytter mange barn og unge inn i fosterhjem. Hvordan opplever disse barna og ungdommene å flytte fra sine biologiske foreldre og inn i et fosterhjem? Hvem er disse barna, hva har de med seg i bagasjen og hva trenger de? 

Bli med på en ærlig og usminket samtale hvor vi kommer tett på barna og ungdommene som har måtte flytte fra sine hjem, fosterforeldre, foreldre som har måtte gi fra seg sine barn, og de som vokser opp med fostersøsken. Vi ønsker å gi dere et innblikk i hvordan dette har vært for dem. Et grunnleggende stikkord er tøft, men verdt det! De har alle et viktig budskap om at det aldri er for sent å kunne gi noen en ny start!

Fosterhjemstjenesten region øst i Barne-, ungdoms- og familieetaten (Bufetat), ønsker at folk fra flere kommuner enn bare Ski deltar på dette arrangementet. 

Gratis inngang. Påmelding er ikke nødvendig, men meld deg gjerne på så vi vet hvor mange som kommer. Klikk på denne lenken for å komme til siden hvor du kan melde deg på. 

Tid: 21 august 2018, klokken18:00 - 20:00
Sted: Ski rådhus
Adresse: Idrettsveien 8, 1400 Ski

Ønsker du mer informasjon? Besøk nettsidene til Bufdir, eller ta kontakt med Fosterhjemstjenesten i Akershus på telefon 466 16 800 eller e-post: ft.ost.akershus@bufdir.no.