På Mjær blir du tatt godt vare på både som elev, foresatt og ansatt.  Du vil oppleve et trygt, åpent og godt samarbeid mellom de ansatte, og god støtte fra skolens ledelse.  

Er du nyutdannet får du muligheten til å delta i et profesjonelt veiledningsprogram sammen med andre nyutdannede i omkringliggende kommuner. Du vil også få en veileder på skolen. 

Vi er mange sykepleiere, men ønsker å ha deg med på laget. Søk på en av flere ledige sykepleierstillinger i hjemmesykepleien i Enebakk.

Vil du være med å bidra til økt læring og mestring i barnehagen?

19 minutter fra Lillestrøm og 29 minutter fra Oslo finner du Flateby i Enebakk kommune. Her finner du også en av landets siste 5.-7. trinns skoler! Skolen har ca. 180 elever og 24 ansatte, hvorav alle mener vi at vi har en veldig fin arbeidsplass. Det betyr at din stemme blir hørt, og at akkurat du er en viktig brikke i hverdagen vår.

Enheten er i stor utvikling og vi skal tilpasse oss til morgendagens helse- og omsorgstjenester. Etter et års prosjekt i enheten for etablering av bemannet bolig for mennesker med alvorlige psykiske lidelser, er prosjektet nå overført til drift. 

Mjær ungdomsskole er en av to ungdomsskoler i Enebakk kommune, og ligger flott til i skogkanten i Ytre Enebakk, med utsikt over flotte Mjærvann. Vår nærmeste nabo er Østmarka. Skolen ligger omtrent 25 minutters kjøring fra Oslo, og ca 30 minutter fra Lillestrøm. 

Fra høsten har vi ledig både faste og midlertidige stillinger.

Vi søker en dyktig sykepleier i 100 % stilling eller ønsket stillingsstørrelse på skjermet langtidsavdeling, med arbeid hver 3. eller hver 4. helg, med mulighet for å påvirke egen turnus.  (Årsturnus fra 2025) Vi oppfordrer også sykepleierstudenter til å søke hos oss.