Enebakk kommune tilbyr en sikker, digital mulighet for å bestille koronatest.

Klikk her for å komme til siden hvor du finner mer informasjon og lenke til vårt digitale skjema for å bestille koronatest

Du logger inn via ID-porten (MinID, BankID, BankID på mobil, Buypass eller Commfides), og foresatte kan bestille testing for sine barn som er under 18 år. Skjemaet inneholder i tillegg lenker til Folkehelseinstituttets nettsider med generell og nyttig informasjon om koronavirus, testkriterier, karantene med mer.

Enebakk kommunes koronatelefon vil fortsatt være åpen, men ved å bestille koronatest digitalt slipper du å vente i telefonkø. Når du bestiller test via digitalt skjema skal du ikke ringe koronatelefonen for den samme henvendelsen, da dette medfører unødvendig dobbeltarbeid.

I skjemaet vil du bli bedt om å svare på de samme spørsmålene som de ansatte på koronatelefonen stiller innringerne.

Du vil bli oppringt eller får en sms (tekstmelding) for avtale og får et oppmøtetidspunkt, som regel samme dag eller neste arbeidsdag. 

Koronatelefon

Enebakk kommune har egen koronatelefon. Har du spørsmål vedrørende koronaviruset kan du ringe:

  • tlf.: 940 18 300 - telefonen er betjent: hverdager kl. 09:00 - 11:30 og kl. 12:00 - 14:30

Hvordan foregår testingen?

Testing av innbyggere i Enebakk foregår på egen teststasjon. Du må møte opp i egen bil, og bli sittende i bilen mens testen utføres.

Teststasjonen er lokalisert i Kirkebygden på parkeringsplassen nedenfor det gamle Herredshuset, Ignaveien 16, se egen skilting. Du kan se kart og finne veibeskrivelse i Google maps 

Det er satt opp telt for å hindre innsyn ved prøvetakingen. Testingen er organisert for å hindre køproblemer og venting, og selve testen tar ca. 2 minutter.

Det er ikke mulig å møte opp for testing uten avtale.

Klikk her for å lese mer om koronavirus, hvem som bør testes, hvordan testingen foregår og hvordan du får svar på testen