Enebakk kommune med sine litt over 11 000 innbyggere ligger idyllisk plassert ved innsjøen Øyeren og ligger med kort kjøreavstand til både Oslo og Lillestrøm.  Kommunens administrasjonssenter er Kirkebygda.  Kommunen har gode friluftsmuligheter både sommer og vinter.

Kommunen har 2 veldrevne fastlegekontorer – Enebakk legesenter og Legene i Ytre, samt et samarbeid med legevakt/KAD i Follo (Ski) og på Nedre Romerike (Lillestrøm). Enebakk kommune har 9 fastlegehjemler, samt tar imot LIS 1 lege. Kommunen er godkjent som utdanningsvirksomhet for ALIS.

Fra høsten 2022 utvider vi legestaben med en ny lege i Ytre Enebakk og utlyser i den forbindelse:

Nyopprettet fastlegehjemmel ved Legene i Ytre

Om fastlegehjemmelen

Enebakk kommune søker etter selvstendig næringsdrivende fastlege til Legene i Ytre, som er et veldrevet 4-legesenter etablert i nyoppussede lokaler i Ytre Enebakk i 2019. Fastlegehjemmelen er en null liste med listetak 900 pasienter.  Det er gode inntjeningsmuligheter ved legesenteret.  Hjemmelen ønskes startet opp så raskt som mulig, gjerne innen 15.10.22. Det er et hyggelig arbeidsmiljø med erfarne og dyktige helsesekretærer og leger. Legesenteret har Pridok journalsystem og alt av utstyr som en måtte ha behov for i en allmennpraksis. Hyggelige og funksjonelle lokaler i Vågsenteret i Ytre Enebakk, med gode parkeringsmuligheter og apotek i samme bygg.  Ytre Enebakk ligger cirka en halvtimes reisevei fra Oslo og det er kort vei til nabokommunen Nordre Follo og Ski.

Kvalifikasjoner:

  • Søker bør være spesialist i allmennmedisin eller være i spesialisering og ha erfaring fra allmennpraksis.
  • Personlig egnethet, samarbeidsevner og gode kommunikasjonsferdigheter muntlig og skriftlig vil tillegges stor vekt.
  • Fastleger kan tilpliktes kommunal bistilling, men dette er i øyeblikket ikke aktuelt.
  • Politiattest må fremlegges ved avtaleinngåelse.

Søke på fastlegehjemlene

Søkerlisten er offentlig. I henhold til offentlighetsloven kan opplysninger om søkeren bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli oppført på søkerlisten.

Vi er opptatt av mangfold og vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av alder, funksjonshemming eller etnisk bakgrunn.


Søk elektronisk

Søknadsfrist: 22.08.2022  

Attester og vitnemål medbringes ved et eventuelt intervju.

 

Kontaktpersoner

Navn: Lars-Erik Fikke
Tittel: Leder av Legene i Ytre
Telefon: 926 68 324
E-post: lfikke@me.com

Navn: Kurt Hetland
Tittel: Kommuneoverlege
Telefon: 971 78 788
E-post: kurt.hetland@enebakk.kommune.no