PREP-plakatHelsestasjonen tilbyr også i vinter PREP-kommunikasjonskurs for par med barn / ungdom, og kommende foreldre boende i Enebakk kommune.

Kurset er et forebyggende tiltak og egner seg både for par som har det bra sammen, og som ønsker at det skal fortsette slik – og for par som sliter litt og ønsker å endre samspillet seg i mellom.

De fleste opplever at parforholdet går i bølgedaler. Hverdagen er travel og kommunikasjonen kan lett gå i stå. De gode stundene som par kan fort bli nedprioritert eller glemt.

PREP-kurset hjelper par til å ha større glede av forholdet sitt og gir verktøy til å forbedre kommunikasjonen. På et PREP -kurs er det både humor og alvor. Det vil handle om kjærlighet, forventninger, glede og vennskap, men aller mest om god kommunikasjon. Gode parforhold virker inn på helse, trivsel og trygghet, som igjen bidrar til å sikre at barna får trygge oppvekstsvilkår.

Kurset har som hensikt å støtte opp om samlivet til foreldre – og videre en stabil oppvekst for barn og ungdom. Kursveilederne er sertifiserte fra Modum bad, og innholdet i kurset er standardisert og forskningsbasert med dokumentert effekt. Studier viser at par som har deltatt på PREP – kurs har 50% større sannsynlighet for å forbli i parforholdet og være tilfreds med det, enn par som ikke har fått denne kunnskapen og treningen.

Se mer informasjon om innhold i kurset i brosjyre på link - eller ta kontakt med en av kursholderne ved spørsmål.

PS. Her trenger man ikke dele i plenum, vi jobber med øvelser parvis.

Tid og sted:

Tirsdag 21.01.2020 - Kl. 17:00 - 19:00
Tirsdag 28.01.2020 - Kl. 17:00 - 19:00
Tirsdag 04.02.2020 - Kl 17:00 - 19:00
Tirsdag 11.02.2020 - Kl. 17:00 - 19:00

Sted: Prestegården i Kirkebygda

Hver kursøkt vil starte med servering av mat og drikke.
Kurset er gratis, men deltakerne må betale 500,- pr. par for kursmateriell og servering.

Påmeldingsfrist 08.12.2019

Påmelding gjøres til: tone.sem.slette@enebakk.kommune.no eller elin.iren.bjerke@enebakk.kommune.no

Begrenset antall plasser.