I uke 44 og 45 arrangeres «Styrkeuken 2021» i regi av Helsedirektoratet. Det er en bred dugnad for å få
oppmerksomhet om betydningen av styrketrening og skal inspirere til enkelStyrkeuken 2021 - Frisklivssentralen Enebakk - ill. bilde.jpg regelmessig trening.

Målet med styrkeuken er å øke kunnskapen om styrketrening og inspirere den voksne og eldre befolkningen til å gjennomføre enkel styrketrening to ganger i uken, for å øke hverdagsstyrken.

I den anledning arrangerer Frisklivssentralen, sammen med Ytre Enebakk trening og Atletico på Flateby, ulike spontane gruppetimer med fokus på lavterskel styrketrening. Timene er åpne og gratis for alle!

Vi håper at timene kan være med å motivere flere til å komme seg over dørstokken og i gang med styrketrening. Vi ønsker alle voksne og seniorer velkommen til noen aktive dager, hvor målet er at vi skal ha det gøy sammen, lære noe nytt og få tips til fine og enkle styrke- og balanseøvelser du kan gjøre enten hjemme i stua eller på treningssenter. Styrketrening er for alle!

 

Program for Styrkeuken

Hver trening starter med noen ord fra Frisklivssentralen og avsluttes med kaffe og frukt i etterkant av treningen. Frisklivssentralen vil også være med på alle treningene.

 

Uke 44 - Oppmøte Ytre Enebakk trening

Tirsdag 2. nov kl. 11:00-12:00 – ZUMBA for voksne. Enkle bevegelser til musikk.

Tirsdag 2. nov kl. 13:30-14:15- Styrketrening uten utstyr.

Fredag 5. november kl. 11:00- 14:00- Styrketrening i naturen med Frisklivssentralen. Turen går til Bråtan med oppmøte på parkeringen ved Golfbanen. Ta med matpakke!

 

Uke 45 - Oppmøte Atletico på Flateby

Tirsdag 9. nov kl. 11:00- 12:00- Styrketrening i apparat for menn + balanseøvelser

Tirsdag 9. nov kl. 13:30-14:30- Styrketrening i apparat for kvinner+ balanseøvelser

 

Ta med en venn og kom!

 

For påmelding, ta kontakt med Frisklivssentralen på SMS eller telefon.

Tlf: 94885419

frisklivssentralen@enebakk.kommune.no

Facebook: Frisklivssentralen i Enebakk