Enebakk kommune har fått nytt kommunenummer som følge av det nye fylket Viken. Det medfører at brukere av appen «Min renovasjon» kan få feilmeldinger. I så fall må du slette adressen og legge den inn på nytt, så vil appen fungere igjen. 

Vi anbefaler alle med smarttelefon å laste ned appen «Min Renovasjon». Ved å registrere adressen din i denne applikasjonen kan du få varsel om når avfallet ditt hentes og du kan se nærmeste returpunkt.

Du kan laste ned appen her: 

Appen gir deg tømmekalender (også kalt hentekalender) der du kan søke opp din adresse og få vite når ditt renovasjonsselskap/din kommune kommer og tømmer avfall. Du får vite hvilken type avfall som hentes på hvilke dager, og du kan sette varsler på mobilen din for å få beskjed når det er på tide å sette frem beholderen.

Ved å tillate varsling vil du kunne få automatiske varsler om tømming dagen før eller samme dag på et tidspunkt du selv bestemmer. Det kan være nyttig om du har behov for å trille frem beholderen din, eller trenger å bære noe ut før vi kommer.

Du kan enkelt slå opp et detaljert kart over alle returpunkter i nærheten av der du bor, med informasjon om hva slags avfall som leveres til gjenvinning på hvilke steder. Videre kan du slå opp informasjon fra renovasjonsselskapet i din kommune og få oversikt over regler for sortering, samt informasjon om beliggenhet og åpningstider for din lokale gjenvinningsstasjon.

Du kan lese mer om hvordan ROAF henter og håndterer ditt avfall, på ROAFs nettsider