Friluftslivets uke - Kyststiuken i Follo

Friluftslivets uke - Kyststiuken i Follo

Kyststien i Follo strekker seg over 120 kilometer gjennom fem kommuner. 

Under Kyststiuken oppfordres alle til å legge arrangementer, aktiviteter og turer til kyststien, slik at flest mulig blir kjent med hvilken unik kyst vi har, hvor unik og variert naturen er og ikke minst hvor mange spennende steder og severdigheter som ligger langs kyststien.

Tidspunkt
Lørdag 31.08.2024 00.00 - tirsdag 08.10.2024 23.55
Sted
Hele landet

Bli med ut!

  • 31. august: Natt i naturen (alle oppfordres til å overnatte ute)
  • 1. september: Kom deg ut-dagen (Norges nasjonale turdag)
  • 4. september: Turmat fra hele verden-dagen (Vi feirer mangfoldet av verdens matkulturer)
  • 6.-8. september: Tur med mening (Felles dugnad for naturen)


Kyststien i Follo strekker seg over 120 kilometer gjennom fem kommuner. Under Kyststiuken oppfordres alle til å legge arrangementer, aktiviteter og turer til kyststien, slik at flest mulig blir kjent med hvilken unik kyst vi har, hvor unik og variert naturen er og ikke minst hvor mange spennende steder og severdigheter som ligger langs kyststien.

I tillegg vil Folloregionen ta initiativ til en felles vandring langs hele kyststien for de som ønsker å tilbringe noen dager i naturen.
Vi vil særlig utfordre de 18 medlemsorganisasjonene i Norsk Friluftsliv til å gjennomføre aktiviteter og arrangementer langs kyststien denne uken.
Videre vil vi oppfordre skoler, barnehager og foreninger til å planlegge turdag eller lignende langs kyststien vår. Også næringslivet oppfordres til å markere Kyststiuken.
En viktig del av Friluftslivets uke er at enda flere skal få oppleve natur og friluftsliv i nærområdet sitt. Målsettingen er at flest mulig kan få prøve nye turmål eller aktiviteter sammen med lokale lag og foreninger, barn, venner, naboer eller kolleger.

La oss komme oss ut og bli kjent med den praktfulle kysten vi har i Follo.

Folloregionen er et politisk samarbeidsorgan for kommunene Enebakk, Nordre Follo, Frogn, Nesodden, Vestby og Ås

Logo - Folloregionen - Klikk for stort bildeLogo - Folloregionen

Informasjon om hendelsen

Arrangør

Folloregionen