Er du en barnehagelærere med ambisjoner?

Har du en lederspire i magen, og ønsker på sikt å bli leder? Har du lyst til å utvikle deg sammen med andre, og å lære mer om ledelse og deg selv? 

Da vil vi ha deg med på laget!

Søk stilling i Enebakk kommune og bli med i vår lederutvikling

Til topps - Vårt interne to-årige utviklingsprogram

Her vil du det første året være med på fem heldagssamlinger, og få teoretisk kunnskap om forskjellige aspekter innen ledelse og individuell veiledning. Videre vil du i andre året få muligheten til å videreutvikle din teoretiske kunnskap gjennom refleksjonsmøte, erfaringsutveksling, casetrening og praksistrening i avdelingen. I tillegg tilbyr vi inviduell veiledning om kompetansekartlegging/karrieremål, personlighetstest + selvledelse og utfordringer i praksis. 

Til topps - foreløpig program 2024

Til topps - foreløpig program 2024
Modul 1 Modul 2 Modul 3 Modul 4 Modul 5
kommunal ledelse, fra fagperson til leder, hverdagsledelse (Thomas Karp) Arbeidsjus og godt medarbeiderskap Arbeidsmiljø og kulturbygging Sykefraværsoppfølging, konflikthåndtering, rekruttering Endringsledelse, selvledelse og coaching

Hos oss er det plass for å vokse

Uansett om du er på begynnelsen av din karriere eller en erfaren barnehagelærer legger vi til rette for din personlige og faglige utvikling.

  • Er du fortsatt under utdanning? 
    Da kan vi tilby deg et stipend for det siste semester på 30.000,-kr mot en bindningstid på to år hos oss.
  • Studier i barnehagepedagogikk for deg som jobber du i barnehage og ønsker å kvalifisere deg til pedagogisk ledelse (1 år, 30 stp).
  • Trivsel på jobb. 

“Det er alltid koselig å komme på jobb. Vi har et godt læringsmiljø med personale som er opptatt av videreutvikling.  Jeg har hatt en stor læringskurve og utvikling som leder fra jeg startet i barnehagen gjennom støtte og veiledning fra kollegaer og ledelsen.”
-  pedagogisk leder i én av våre barnehager

Les mer om våre barnehager

Søk stilling i barnehagene i Enebakk

Tilsetting skjer på de vilkår som fremgår av gjeldende lover og avtaler.  
God pensjonsordning i KLP.
Lønn etter lokal ped. leder stige ved fullført barnehagelærerutdanning.

For nærmere informasjon, ta kontakt med: