Ledige stillinger - på jobb for folk i Enebakk kommune

Nesten 600 personer går hver dag på jobb i Enebakk kommune for å skape og levere gode tjenester for alle oss som bor og jobber i kommunen. 

Enebakk kommunes visjon, «Mulighetenes Enebakk», skal understøtte vår viktigste oppgave som er å levere gode tjenester til våre innbyggere. I mulighetenes Enebakk skal vi som medarbeidere og ledere bidra til en framtidsrettet utvikling av kommunen som organisasjon, tjenesteyter og samfunnsutvikler.

Vi er der for deg gjennom alle faser av livet, fra fødsel og når du er liten, mens du utvikler deg og blir voksen, og når du blir eldre. Våre ansatte følger deg mens du går i barnehagen, på skolen, i idretts- og kulturlivet og i frivilligheten. Vi tar ansvar for trygge veier, sørger for avløp og renovasjon, fine badeplasser og flotte uteområder. Trenger du ekstra omsorg i ulike faser av livet, har vi ansatte på jobb døgnet rundt for å ta vare på deg. 

Vi legger vekt på arbeidsglede hos våre medarbeidere. Som ansatt i Enebakk kommune får du utgjøre en forskjell for lokalsamfunnet vårt og menneskene som bor her. 

Vil du bli en av oss og bli med på #laget? 

Se alle våre ledige stillinger

OBS! Vi har nettopp tatt i bruk Webcruiter som rekrutteringssystem, og noen av våre ledige stillinger er derfor ikke publisert i Webcruiter-portalen.

Du finner stillingene dette gjelder lenger ned på denne siden.

Alle nye stillinger blir publisert i Webcruiter-portalen. 

Hvordan er det å jobbe i Enebakk kommune?

Artikkelliste